AYDIN / BOZDOĞAN - Yazıkent Kızılçakır İlkokulu

Yazıkent Kızılçakır İlkokulu

Adres
YAZIKENT MAH. KIZILÇAKIR SK. YAZIKENT KIZILCAKIR ILKOKULU BLOK NO: 68 BOZDOĞAN / AYDIN
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli Ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenime Öğrenci Yetiştirmek İçin Varız.
Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıflı İlkokul
Soba
Ulaşım
İlçe merkezine hususi araba ya da taksiyle ulaşım sağlanabilir. Nazilli´ye saat başı minibüs seferleri vardır. İl merkezine ise her sabah köyden geçen İzmir otobüsü ile ya da Nazilli garajından otobüse binerek gidilebilir.
Yerleşim Yeri
Aydın ili Bozdoğan ilçesine bağlı Yazıkent Belediye’sinin Kızılcakır Mahallesi yaklaşık 150 Hane ve 700-800 nüfustan ibarettir.
İl merkezine 70 km, ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.